Wie zijn wij

Louwman Autopolis is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Louwman Autopolis bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Louwman Autopolis is een initiatief van Louwman Dealerbedrijven en Anac BackOffice en wordt via de autodealers aangeboden. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) drie jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. De risicodrager van het product is ASR Schadeverzekering N.V.

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Elektronisch verzekeren

Sinds 1 juli 2010 is het wettelijk mogelijk dat wij digitaal met elkaar communiceren en dat uw polis ook digitaal verstrekt wordt. Wij kiezen bewust voor deze mogelijkheid omdat het tal van voordelen oplevert, zo kennen wij hierdoor geen poliskosten, verloopt de onderlinge communicatie veel sneller en bovendien wordt het milieu ook gespaard. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met ASR Schadeverzekering N.V. biedt Louwman Autopolis een 'onvergelijkbare' autoverzekering.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de Dienstenwijzer geeft Louwman Autopolis inzicht in haar dienstverlening. De Dienstenwijzer is in overeenstemming met de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt. Lees verder in onze dienstenwijzer

Kamer van Koophandel

Wij staan ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Ons KvK nummer: 20061481

Kifid

KiFiD is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Ons Kifid-nummer: 300.013346

AFM

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten en houdt toezicht hierop.

Ons AFM-nummer: 12018321

Waarom kiezen voor Louwman Autopolis?

3 Jaar aanschafwaarde garantie mogelijk

Bij totaal verlies door diefstal of schade van uw personenauto heeft u recht op de aanschafwaarde onder de voorwaarden zoals vermeld op het polisblad. Voorwaarde is dat u de nieuwe auto ook bij Louwman dealer aankoopt.

€ 0,- eigen risico (€ 75,- bij totale ruitvervanging)*

Geen eigen risico indien u bij schade de auto laat repareren via uw Louwman dealer. Laat u de schade elderes repareren? Dan heeft u € 150,- eigen risico. Bij Ruitvervanging heeft u altijd een eigen risico van € 75,-

Zéér aantrekkelijke premie

U kunt gemakkelijk online uw premie berekenen. Onze premie is standaard scherp geprijsd en u kiest zonder extra kosten voor maandpremie.

Schadeherstel bij uw eigen Louwman dealer

Schadeherstel vindt gewoon plaats bij uw eigen Louwman dealer, u ontvangt tevens ook gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode.

Behoud van fabrieksgarantie bij schadeherstel

Wanneer mogelijk repareert uw Louwman dealer zoveel mogelijk met orginele onderdelen. Kwaliteit van de reparatie staat immers voorop.

Gratis vervangend vervoer*

Laat u uw auto repareren bij een Louwman dealer? Dan heeft u recht op vervangend vervoer.

Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering

U bent eruit. U gaat uw auto verzekeren bij Louwman Autopolis, maar u bent nog ergens anders verzekerd. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Met onze opzeg hulpservice is dit eenvoudig geregeld.

No claim garantie bij niet verhaalbare schade

Standaard valt u niet terug in uw no claim bij niet verhaalbare schade, u behoud uw scherp geprijsde premie.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze autoverzekering? Laat dit binnen 14 dagen aan ons weten en wij regelen verder alles. Dit kan kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Direct uw polis en groene kaart

Door de online acceptatie ontvangt u direct uw polisblad en groene kaart in uw e-mail. Dit houdt in dat u direct verzekerd de weg op gaat.